Uw apparaat:

Garantie & Retour


 Hoe lang zit er garantie op mijn product?
De garantietermijn staat bij elk product vermeldt. Deze termijn wordt ook op de factuur vermeldt, welke standaard bij elke bestelling gevoegd wordt.

• Is een aankoop bindend?
- Particulieren:
Wanneer u als particulier een aankoop bij ons doet, hebt u op basis van de Wet Koop op Afstand het recht om de aankoop binnen zeven werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van redenen te ontbinden. Wij hanteren hiervoor een termijn van tien werkdagen, ofwel twee weken. Houdt er wel rekening mee dat de verzendkosten voor het retourzenden van het product voor uw eigen rekening komen. Het retourformulier dat u hier kunt downloaden, dient u bij te voegen bij uw zending, zendingen zonder formulier kunnen niet in behandeling worden genomen. Wanneer de afkoelingsperiode van tien werkdagen is verstreken, kunt u helaas geen beroep meer doen op het herroepingsrecht.

- Bedrijven: 
Wanneer u als bedrijf een aankoop doet, is deze aankoop bindend.  Bedrijven zijn geen consument, waardoor zij geen beroep kunnen doen op het Consumentenrecht cq. het herroepingsrecht. U kunt als bedrijf enkel een product omruilen voor een ander product. (binnen een termijn van tien werkdagen na ontvangst). 

• Hoe kan ik aanspraak maken op de garantie?
Wanneer een product onverhoopt defect raakt binnen de gestelde garantietermijn, dan kunt u  het retourformulier hieronder downloaden en meesturen met de retourzending.

• Kan ik een product omruilen voor een ander product?
Binnen veertien dagen na aanschaf kunt u een besteld product omruilen voor een ander product. Vul het formulier in en stuur het met de zending mee voor de juiste afhandeling.

Uw retourzending word binnen 10 werkdagen in behandeling genomen.

Als u uw product gecrediteerd wil hebben, duurt de verwerking hiervan maximaal 14 dagen.

 

Download hier uw retourformulier.

Acer Asus Compaq Dell HP Medion MSI Samsung Toshiba
  TOP